Een airco installeren: waarom precies?

Met airconditioning maakt u de de temperaturen en de relatieve luchtvochtigheid beheersbaar.
De constante luchttemperatuur, afkomstig uit een airconditioning, maakt het verblijf in een ruimte aangenaam. Veel mensen weten niet dat de vochtigheid in de lucht minstens zo bepalend is. Ons lichaam voert warmte af door te zweten. Vochtdeeltjes worden opgenomen door de lucht in de ruimte waar u zich bevindt. Airconditioning voorkomt het benauwde gevoel. Met airconditioning zorgt u dus niet alleen voor verkoeling tijdens warme dagen, maar haalt u ook het vocht uit de lucht, waardoor er een aangenaam binnenklimaat ontstaat.

Airconditioning zorgt naast een prettige temperatuur en luchtvochtigheid dus direct voor een fijner wooncomfort. Dit heeft een positief effect op uw gezondheid, omdat uw woon- en/of slaapkamer op die manier nooit meer te warm of te koud is. Daardoor voelt u zich meer op uw gemak en kunt ook beter slapen.

Ook in bedrijven heeft onderzoek uitgewezen dat de juiste temperatuur en relatieve luchtvochtigheid zorgen voor een goed werkklimaat. Dat stimuleert de productie en zorgt voor minder zieke en gemotiveerde werknemers. Een kantoor zonder airco kan zelfs zorgen voor het zogenaamde sick-building syndroom.

 

Mitsubishi-Electric

De Meyer Heating Solutions plaatst het gerenommeerde merk Mitsubishi-Electric. Dankzij de uitstekende expertise en uiterst kwalitatieve uitvoering is Mitsubishi-Electric een partner waar we ook als technici ons vertrouwen in stellen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen we een betrouwbaar product afleveren dat beantwoord aan hun behoeften. 

 

 

 

Koelen en verwarmen met één apparaat

Alle Mitsubishi-Electric warmtepompsystemen zijn uitgevoerd als omkeerbare warmtepomp. Hierdoor kunt u met één systeem zowel koelen als verwarmen. Zo heeft u het hele jaar door een comfortabel binnenklimaat.

De Mitsubishi-Electric inverter warmtepompen staan garant voor een optimaal comfort en lage energiekost. Of u nu wilt koelen of verwarmen. 

 

 

Het oog wil ook wat?

Veel mensen associëren een airco vaak met de ronkende, witte plastic toestellen op hotelkamers, maar tegenwoordig is dat heel wat anders. De toestellen van Mitsubishi-Electric zijn niet alleen fluisterstil, ze zijn ook in verschillende design-modellen te verkrijgen die passen in elk interieur. 

 

 

Wenst u meer info? Wij adviseren u graag!