CENTRALE VERWARMING

Wenst U vloerverwarming of radiatoren voor nieuwbouw of renovatie? Wenst U een bestaande installatie uit te breiden? De radiatorkranen vervangen door thermostaatkranen? Het plaatsen van een nieuwe (draadloze) thermostaat? Wij bekijken de mogelijkheden graag met U. Ook na aankoop van Uw installatie kan U op ons blijven rekenen. Wij verzorgen zelf het onderhoud en voeren herstellingen uit indien nodig. 

 

KIES DE JUISTE ENERGIEBRON

Afhankelijk van de isolatie, Uw behoeften en de aansluitbaarheid van de woning op de energievoorzieningen kan er een keuze gemaakt worden uit een energiebron voor Uw centrale verwarming en warm water. Een gascondensatieketel is een algemeen aangenomen zuinige en betrouwbare manier om uw woning in warmte en warm water te voorzien.Maar ook een warmtepomp kan het overwegen waard zijn. Zeker bij nieuwbouw, waarbij de woningen van vandaag goed geïsoleerd worden, kan dit een zuinig alternatief zijn.

Ook bij renovatie kan een warmtepomp zijn deugdelijkheid bewijzen. Indien U de woning kan verwarmen met een watertemperatuur van 55°C kan een warmtepomp ook interesssant zijn voor U. Wij geven U het nodige professioneel advies in het maken van Uw keuze.